2 keer zoveel bonus Tier Miles bij Emirates Skywards

Emirates Airline komt opnieuw met een aantrekkelijke aanbieding. Ditmaal een actie speciaal voor leden van Skywards, het prijswinnende loyaliteitsprogramma van Emirates en flydubai. Zij ontvangen nu tot het dubbele aantal Tier Miles op vluchten en krijgen hierdoor de kans om nog sneller het volgende level te bereiken, met als fijne bijkomstigheid veel handige en comfortabele extra’s.

Het aanbod geldt op tickets die geboekt worden tussen 26 november en 3 december 2018. De reisperiode loopt van 26 november 2018 tot 31 maart 2019. Om te kunnen profiteren van de promotie moeten reizigers lid worden of al zijn van Skywards en zich registreren voor de actie via de Emirates App of door in te loggen op emirates.com of flydubai.com. Daarnaast moeten geïnteresseerden, om de bonus Tier Miles te ontvangen, kiezen voor ‘Flex’ of ‘Flex Plus’ tarieven wanneer ze met Emirates vliegen en ‘Free to Change’ of ‘Business Basic’ wanneer ze vliegen met flydubai.

 

 

“We streven er constant naar om onze klanten een waardevol product te bieden en hen toegang te geven tot aangename extra’s”, zegt Dr Nejiib Ben Khedher, Senior Vice President, Emirates Skywards. “Met de nieuwe promotie, die nog nooit op zo’n grote schaal heeft plaatsgevonden, krijgen leden de kans om twee keer zoveel bonus Tier Miles te verdienen. Hierdoor gaan ze nog sneller naar het volgende level”.

Emirates Skywards bestaat uit vier levels – Blue, Silver, Gold en Platinum – met allemaal hun eigen voordelen. Hieronder valt bijvoorbeeld priority boarding, lounge toegang en speciale wifi privileges. Skywards members kunnen gebruik maken van de online miles calculator om in te schatten hoeveel Miles ze verdienen per tarief type. Iedereen die gebruikmaakt van de actie verdient naast de Tier Miles ook Skywards Miles. Deze kunnen ingewisseld worden bij Emirates Skywards partner airlines, maar ook bij hotels, winkels en lifestyle outlets over de hele wereld.

 

 

Momenteel heeft Emirates Skywards meer dan 23 miljoen leden wereldwijd. Het programma biedt extra waarde, keuzes en flexibiliteit door middel van strategische samenwerkingen, zowel lokaal als wereldwijd. Dit is onder andere terug te zien in gerichte en gepersonaliseerde aanbiedingen voor bijvoorbeeld unieke events, waar geen reguliere kaarten beschikbaar voor zijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.