Bezoek de tentoonstelling It’s bigger than me

Op 25 november 2018 opent de tentoonstelling It’s bigger than me met werk van Rob Mulder in de tentoonstellingsruimte KINK. Het werk dat Mulder als conceptueel kunstenaar maakt is spannend, humorvol en indringend. In de tentoonstelling zijn twee video installaties, vier installaties en drie kunstwerken van Mulder te zien. De tentoonstelling in KINK is gratis toegankelijk van 25 november tot en met 6 januari 2019.

It’s bigger than me

De titel van de tentoonstelling It’s bigger than me zegt alles over het werk dat Mulder als kunstenaar maakt. Het betekent zowel ‘Ik kon me niet beheersen, sorry,’ als ‘Dit is zo groot, daar heb ik als eenvoudige aardbewoner geen invloed op.’ In de tentoonstelling komt de bezoeker in een omgeving die deels uitnodigt tot interactie en beleving. Mulder ontmoet zodoende zijn bezoekers, om gevoelens van afscheid, verleiding, woede en zelfspot te delen.

 

 

Rob Mulder

Mulder is journalist en conceptmaker. Hij ontwikkelde campagnes en concepten voor tal van internationale ondernemingen als creative director en won als journalist Nederlandse prijzen als de Gouden NL Award 2017 en de NL Award 2017. Waar hij eerder creatief in opdracht werkte doet hij dit nu in opdracht van zichzelf. Mulder: ‘Ik ben als kunstenaar mijn eigen opdrachtgever en kan mijn creativiteit vrijheid geven. Dat is ook erg confronterend, want er is geen opdrachtgever eerder zo veeleisend voor mij geweest als ik zelf nu ben.’

 

 

Expositieruimte KINK (Kunst in De Nieuwe Kolk) is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 11.00 en 17.00 uur in De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1, Assen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.