Bezoek de grootste verzamelbeurs van Europa

Op 17 en 18 november 2018 wordt de Jaarbeurs Utrecht omgetoverd tot de grootste Verzamelbeurs van Europa. Tweemaal per jaar is de Verzamelaars Jaarbeurs de plek met de grootste keus voor verzamelaars en liefhebbers van curiosa, antiek en/of tweedehands spullen.

Hoog Catharijne

Hoog Catharijne

Veel verzamelvoorwerpen

Verdeeld over vijf hallen bieden ruim 1500 deelnemers honderdduizenden verrassende verzamelvoorwerpen aan, overzichtelijk ingedeeld op onderwerp. Er zijn aparte afdelingen voor speelgoed, glas, aardewerk, boeken, munten, kaarten, postzegels, archeologie, platte zaken, fifties spullen en design woon – en interieurartikelen. Op vrijwel elk gebied zijn binnen- en buitenlandse specialisten aanwezig. Tegenover de ingang van hal 8 zijn op stand 8412 zijn oude Schoolplaten en Landkaarten te bewonderen. Ook kunnen daar honderden oude Plaatjesalbums, waaronder alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, worden ingekeken.

 

 

Ontmoetingsplek

De Verzamelaars Jaarbeurs is ook de gezelligste plaats om collega verzamelaars te ontmoeten. Even rustig zitten, elkaar de nieuwe aanwinsten laten zien, tips, ideeën en wetenswaardigheden uitwisselen kan op een van de vele gezellige terrassen. Een vast onderdeel van de Verzamelaars Jaarbeurs is de Mega Platen & CD Beurs in de hallen 11 en 12. Een hemel op aarde voor liefhebbers van popmuziek met een gigantisch aanbod van singles, elpees, cd’s, dvd’s en allerlei popsnuisterijen.

 

 

Op elke Verzamelaars Jaarbeurs verschijnt er een Beursspecial met achtergrondinformatie en de plattegrond van de beurs. Tijdens de beursdagen ligt die klaar voor bezoekers bij de kaartcontroles. Voor wie graag snuffelt in antiek en curiosazaken, verzamelt, unieke items zoekt, of gewoon een gezellig dagje uit wil, is deze Najaarseditie Verzamelaars Jaarbeurs een waar paradijs. Tijden: op zaterdag 9-17 uur, op zondag 10-17 uur. Entree online € 12,50 en aan de kassa € 14.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.