Sprankelende theatervoorstelling van De Andersons in Drents Museum

Het sprankelende kleinkunstgezelschap De Andersons neemt je op zondag 25 november mee in het hartstochtelijke en humoristische theaterconcert Hier Dooft Niets, over opnieuw beginnen en de luiken openen. Speciaal voor de theatervoorstelling is Marcel Möring te gast om te vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. De voorstelling is gratis toegankelijk voor bezoekers met een entreebewijs van het Drents Museum en start om 14.00 uur. Aanmelden is niet nodig, maar let op vol = vol.

Hier Dooft Niets

De sprankelende theatervoorstelling Hier Dooft Niets gaat over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los.

 

 

Marcel Möring

Elke voorstelling nodigen De Andersons een bijzondere gast uit die zijn of haar verwondering deelt met hen en het publiek. Deze middag is dat de in Assen opgegroeide Marcel Möring, één van de bekendste schrijvers van Nederland. Hij heeft een imposant oeuvre en staat bekend als een krachtige verhalenverteller die compromisloos te werk gaat. Als onderdeel van dit theaterconcert gaat Möring voordragen en vertellen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt. Eerder waren onder andere Freek de Jonge, Nynke Laverman, Theo Nijland, Gerda Havertong en John Leddy te gast.

 

 

Zweedse roots

De Andersons is een kleinkunstgezelschap met Zweedse roots waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk (Vreeswijk & De Andersons) en speelden ze een exclusieve concertreeks in samenwerking met de band Zijlstra (Ballades en Brutaliteiten). Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.