WOW Premium biedt betaalbaar extra comfort voor iedereen

WOW air lanceert speciale tarieven voor WOW Premium, een full-service ticket bundel die perfect is voor zakenreizigers en vakantiegangers die op zoek zijn naar extra comfort tijdens hun vlucht, zoals een Big Seat. WOW Premium gaat de concurrentie aan met vergelijkbaar business aanbod bij traditionele luchtvaartmaatschappijen.

Een WOW Premium ticket is inclusief Big Seat, een bredere stoel met meer beenruimte, priority boarding en fast track security, maaltijd en drankjes aan boord, twee stuks check-in bagage, één carry-on item, een personal item en geen change fee voor het wijzigen van vluchten, naast bescherming bij annulering.

 

 

WOW Premium tickets zijn beschikbaar vanaf 199 euro enkele reis van Amsterdam naar IJsland, vanaf 449 euro enkele reis naar New York, Toronto, Chicago en Washington DC. Van Amsterdam naar Los Angeles kost een ticket vanaf 499 euro enkele reis. Deze tarieven gelden voor reisperiode tot en met maart 2019.

 

 

‘Met WOW Premium en de Big Seat bieden wij betaalbaar extra comfort voor zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger,’ zegt Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air. ‘Wij geloven dat we een leider in deze markt kunnen zijn door een premium product te bieden tegen de helft van de prijs van onze concurrentie en kijken er naar uit om de prijzen voor trans-Atlantisch vliegen te blijven verlagen.’

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.