3 redenen waarom fietsen in de herfst eigenlijk heel fijn is

Het is herfst! Dat betekent dat het kouder wordt, het nét iets vaker regent en dat het eerder donker wordt. Weer om heerlijk opgekruld op de bank te zitten met een warme kop thee in je handen. Wij leggen je uit waarom fietsen in de herfst eigenlijk heel fijn is. Want onze fietsaccessoires helpen je beter zichtbaar te zijn in het donker, geven je een extra duwtje in de rug tijdens een windvlaag en vervoeren je spullen droog van A naar B. De herfst was nog nooit zó leuk om doorheen te fietsen!

Innsbruck Tourismus

Door de regen

Genieten van de natuur. Wat brengt de herfst ons eigenlijk veel moois. Sprekende kleuren, het geknisper van de pas gevallen blaadjes en de frisse wind op je gezicht. En zo af en toe een regenbui. Wij horen je denken: wat is daar nu fijn aan? De wetenschap dat jouw laptop, mobieltje en andere waardevolle spullen droog blijven. Ook al valt het met bakken uit de hemel.

Wij hebben daarom vijf productseries voor je, die gemaakt zijn om al je belangrijke spullen tijdens het fietsen 100% tegen water te beschermen.

 • Urban Dry fietstassen – nu ook uitgebreid met fietsrugtassen
 • Noir fietstassen – the little black dress voor je fiets
 • Miles fietstassen – voor al je sportieve fietstochten
 • Magnolia fietstassen – want bloemen hebben water nodig.
 •  

  Lees ook dit artikel: Ken jij alle verkeersregels nog?

   

  Door de wind

  Frisse neus halen. Opgekruld op de bank zitten met een warme kop thee in je handen terwijl buiten de wind voorbij raast, heerlijk! Net zo fijn is het om de wind te trotseren op de fiets. Want, met de Basil E-bike accessoires heb je altijd de wind mee (en een beetje hulp van je accu;). Om de prestatie én levensduur van je E-bike te verbeteren, bescherm je jouw E-bike met de batterijhoezen van Basil. Of dat nu tijdens het fietsen is of tijdens het transport van je E-bike.

 • Accuhoezen voor frame- en drageraccu’s van de merken Bosch, Shimano Steps en Yamaha
 • Universele hoes voor een volledig geïntegreerde accu
 • Hoesjes voor de aansluitpunten van bagage- en frameaccu’s
 • Hoes voor de display
 • 3D gevormde beschermhoes voor de middenmotor
 •  

   

  In het donker

  LED’s be seen. Zien en gezien worden. Niet alleen met je nieuwe herfstlook, maar ook op de fiets. Met de fietsaccessoires van Basil word je altijd gezien, dag of nacht! Onze standaard zichtbaarheid bevat reflecterende details. Alle tassen en manden zijn voorzien van deze reflecterende elementen. Voor een betere zichtbaarheid zijn we nóg een stap verder gegaan en hebben we diverse tassen en manden ontwikkeld met Nordlicht Technology: een LED-strip, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker:

 • B-Safe Rugzak Nordlicht – fietsrugtas met antidiefstalconstructie én LED-strip.
 • Miles Daypack Nordlicht – waterdichte rugtas en fietstas in één.
 • Bremen Alu voormand – draadstaal fietsmand voor voorop met LED-strip die wit kleurt.
 • Cento Alu achtermand – draadstaal fietsmand voor achterop met LED-strip die rood kleurt.
 •  

   

   

  Lees elke dag het laatste nieuws

  Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Hoe spreken wij jou aan?*
  Naam
  Hidden
  Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   

  Comments are closed.