De allerbeste reistips van Lonely Planet in een boek

Door goed voorbereid op vakantie te gaan voorkom je een heleboel (onnodige) stress en ongemakkelijke situaties tijdens je vakantie. Met de allerbeste reistips van Lonely Planet kun je met een gerust hart aan je reis beginnen. De handige gids is van toepassing voor elke reis die je maakt, waar je ook ter wereld heen gaat, ongeacht je reisbudget. De allerbeste reistips van Lonely Planet verschijnt op 8 november.

Wat zijn de beste plaatsen in het vliegtuig? Hoe voorkom je insectenbeten? Welke gadgets moet je echt niet vergeten mee te nemen? De tips in deze handzame gids zijn logisch geordend: voorbereiding van de reis, geld en verblijf; veiligheid en gezondheid; en de plezierfactor. Met bijdragen van diverse reisschrijvers en experts uit de reisbranche, en voorzien van grappige illustraties. Handig voor jezelf en leuk om cadeau te doen aan reislustige vrienden!

 

 

In het boekje vind je meer dan 50 beste reistips van de experts. Met deze herziene en uitgebreide editie van De allerbeste reistips van Lonely Planet weet je zeker dat je het meeste uit je reis gaat halen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.