Geniet van luxe wintersportarrangementen in Hotel Post Lermoos

De 2600 meter hoge Zugspitze-gletsjer, op de grens van Duitsland en Oostenrijk, is snel en goed bereikbaar vanuit de Benelux. Met de Top Snow Card kun je hier eindeloos genieten van wintersport in twee landen die gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan.

De card is een samenwerking tussen de Zugspitz Arena in Tirol en het Duitse Garmisch-Partenkirchen. De Top Snow Card geeft toegang tot 9 skigebieden met 213 fantastische hellingen, waarvan 64% sneeuwzeker dankzij een enorme batterij sneeuwkanonnen. Het gebied telt maar liefst 87 liftbanen en 47 restaurants.

 

 

Als je prachtige wintersport wilt combineren met een luxe wellness-ervaring en heerlijk eten, boek dan een arrangement bij Alpine Luxury Hotel Post in het pittoreske dorpje Lermoos. Het Spa-complex van het hotel heeft een oppervlakte van ruim drieduizend vierkante meter met onder andere een Arolla Pine panoramasauna die uitzicht biedt op de majestueuze Zugspitze. Hier kom je na een dag skiën heerlijk tot rust in de Rest-Dream-Rooms bij een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.

Zevendaags Winter Dream Weeks Ski Arrangement Hotel Post (Viersterren-Superior)

Geniet zeven nachten en betaal er slechts zes tijdens de Winter Dream Weeks in Hotel Post Lermoos, van 6 t/m 13 januari en 10 maart t/m 14 april 2019.

 

 

Het arrangement is inclusief Post-volpension, Zesdaagse Top Snow Card, Post Alpin SPA met zwembad, sauna’s, stoombaden en ontspanningsruimtes. Zeven overnachtingen in Hotel Post Suite A en het Gourmet-volpension, vanaf € 1368 per persoon.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.