Deze winter ben je welkom bij Knoest Eten en Drinken

Goed nieuws! Knoest Eten en Drinken, gelegen op Camping Geversduin, is de gehele winterperiode geopend op woensdag, zaterdag en zondag, van 10.00 tot 16.00 uur. Na een heerlijke wandeling of fietstocht door de prachtige bosrijke omgeving, strijkt u bij een winters zonnetje zo neer op het terras of binnen in het sfeervolle restaurant. Geniet van een vers bakje koffie met wat lekkers. Lunch met een Panini of ga lekker borrelen met een hapje.

Voor kinderen is Knoest een waar speelparadijs. Met maar liefst twee speeltuinen, gemaakt van natuurlijke materialen en een grote airtrampoline kunnen kinderen klimmen, klauteren, springen en lekker ravotten. Water en zand zijn de ingrediënten voor uren lang speelplezier! Vanaf het terras en het restaurant heeft u zicht op de speeltuinen en kunt u de kinderen lekker zien spelen.

 

Lees ook dit artikel: Camping Geversduin ontwaakt

 

Er staan voor deze winterperiode diverse gave activiteiten gepland. Op zondag 25 november is er een gezellig Sinterklaasfeest. Vanaf 10.00 uur kunnen kinderen komen knutselen, warme chocomelk drinken en natuurlijk lekker pepernoten eten. Iedereen is welkom!

 

 

Op zondag 9 december is er tijdens de NHD winterwandeling een kerstmarkt op Camping Geversduin. Het wordt een gezellige markt met kraampjes vol winter- en kerstproducten. Uiteraard is de kerstman hierbij aanwezig en is er sfeervolle kerstmuziek. Ook voor jonge kinderen is er genoeg te beleven.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.