Terugkeer Visit USA Roadshows wordt positief ontvangen

Na een aantal jaar te hebben stilgelegen, heeft de vereniging Visit USA Nederland weer een succesvolle editie van de Visit USA Roadshows georganiseerd. De Roadshows vonden op 2, 3 en 4 oktober plaats in verschillende steden in Nederland.

De Roadshows is het evenement waarbij onder andere reisagenten, tour operators, luchtvaartmaatschappijen en interessante bestemmingen in de VS met elkaar in contact komen. Uit de enquête onder de 20-tal exposanten blijkt dat het event gemiddeld een 7.6 scoort. Tevens komt duidelijk naar voren dat er behoefte is aan een dusdanig evenement. Alle respondenten geven namelijk aan de intentie te hebben om volgend jaar weer deel te nemen.

 

 

Het waren interessante, effectieve en productieve dagen voor zowel de exposanten als de deelnemers”, zegt Hans Tattersall, voorzitter van Visit USA Nederland. Behalve speeddaten, stonden er ook andere activiteiten op het programma. Bijvoorbeeld een Amerikaans buffet en een prijsuitreiking.

De leukste hotspots in USA in een gratis reisgids

In samenwerking met Visit the USA, het officiële verkeersbureau van Amerika, bieden wij je een inspirerende interactieve brochure over de USA aan. Download hem nu gratis voor je desktop, tablet en mobiel.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

In Amsterdam is daarnaast een lunch georganiseerd voor mediapartners en zijn verschillende tour operators uitgenodigd voor een informele get-together. We zijn erg tevreden met de behaalde resultaten. Alle input die wij gekregen hebben vanuit de exposanten gaan wij gebruiken om de Roadshows de volgende keer nog beter te laten aansluiten bij eenieders wensen”, aldus Hans Tattersall.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.