Bezoek de 1e editie van Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne

De Belgische Plopsa-parken staan tot en met 4 november weer volledig in het teken van Halloween. Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met een gloednieuwe formule.

Ook dit jaar heeft Plopsaland De Panne weer een rijk halloweenprogramma. Voor het eerst wordt Halloween er in een volledig nieuw jasje gestoken. Vladimir, Wilko en Keelin van de razendpopulaire Studio 100-reeks geven een unieke liveshow, die volledig in het teken van Halloween staat. De Nachtwacht Halloween Show is een unicum van formaat en wordt voor de eerste maal ooit live opgedragen in het Plopsa Theater. Naast de Nachtwacht Halloween Show Weekends introduceert Plopsaland De Panne een volledig nieuw concept, specifiek gericht op tieners. Het park organiseert tijdens de weekdagen van de herfstvakantie, van 29 november tot en met 2 november, de Halloween Scare Nights, waarbij het park tot 22 uur geopend blijft.

 

 

Tijdens de Halloween Scare Nights kunnen bezoekers zich een weg banen doorheen twee volledig nieuwe spookhuizen Freak Circus en Camping ’t Zonnetje. Bovendien zit een angstaanjagend bezoek aan een van de spookhuizen volledig begrepen in het toegangsticket. Naast al deze nieuwigheden, maken ook de Pompoenkoning, Urzula de heks, Larz de vampier en Gummie de mummie hun opwachting in het park en komt Ketnet opnieuw langs met de Ketnet Halloween Nocturnes. Er staan niet alleen unieke Meet & Greets met Nachtwacht en 4eVeR gepland, maar de dag wordt ook telkens afgesloten met een spetterend optreden van De KetnetBand en een magisch vuurwerk.

 

 

Griezelen in de andere Plopsa-parken

Uiteraard zijn ook de andere Plopsa-parken van een uitgebreide halloweenprogrammatie voorzien. In Plopsa Indoor Hasselt is er PAW Patrol Halloween waarbij de pups van de populaire Nick Jr.-serie PAW Patrol afzakken naar het park voor griezelige Meet & Greets. Plopsa Coo, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, verwelkomt voor de vierde maal het populaire Dinoween dat vorig jaar nog alle bezoekerrecords brak.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.