Bezoek het nieuwe spookhuis van Bobbejaanland Welp

Het duurt nog even voordat Halloween echt in het land is, maar in Bobbejaanland wordt er nu al volop gegriezeld. Met maar liefst 7 spookhuizen, 3 unieke scarezones en 2 sensationele shows, is het evenement groter dan ooit en slaagt Bobbejaanland er opnieuw in om een Halloween-aanbod voor de hele familie neer te zetten.

Grote nieuwkomer dit jaar: Welp, een spookhuis gebaseerd op de film van regisseur Jonas Govaerts. Sterke acteerprestaties gecombineerd met de nodige dosis horror in een adembenemend decor maken van het spookhuis een unieke ervaring. De meest iconische scènes uit de film beleef je nu zelf. “Welp is niet zomaar het zevende spookhuis in de rij,” aldus general manager van Bobbejaanland Yves Peeters, “ieder jaar wordt ons product Halloween vernieuwd. We zijn enorm fier dat we dit jaar een spookhuis kunnen neerzetten dat verder borduurt op de verhaallijn van de bekroonde Vlaamse film Welp.”.Ook regisseur Jonas Govaerts is enthousiast:

“Ik droomde er altijd al van om een film te draaien waarvan speelgoed zou uitkomen, maar dit is minstens even goed.”. Volgens Govaerts hoef je de film niet gezien te hebben om het verhaal te kunnen volgen: “Het verhaal wordt helder verteld door de verschillende acteurs die je tegenkomt.”

 

 

Bezoekers die de film wel gezien hebben, zullen ongetwijfeld een déjà-vu gevoel krijgen: het decor werd namelijk tot in de kleinste details nagebouwd en ook het masker van Kai is identiek. Door het verwerken van de soundtrack en een aantal projecties uit de film, creëert Bobbejaanland helemaal het gevoel alsof je de film ervaart. Toch zal het spookhuis je nog verrassen: “Ik ken de film vanbinnen en vanbuiten en ben zelf toch een paar keer flink geschrokken.”

 

 

WELP is nog tot en met 4 november te beleven in Bobbejaanland. Alle info over het hele Halloween programma vind je op de website. De nocturne avonden vinden plaats op 27 oktober, 28 oktober, 31 oktober en 3 november.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.