Bepaal eenmalig zelf de entreeprijs bij Familiepretpark de Waarbeek

Op 28 oktober overhandigd Arijan van Bavel, directeur van Familiepretpark de Waarbeek, officieel de sleutel van het pretpark aan de nieuwe eigenaren, Janna van der Linde en Kevin Moespot.

Na 9 succesvolle seizoenen heeft van Bavel besloten om het stokje over te dragen aan het ondernemerskoppel. Dit vieren we door middel van een oud & nieuw feest op het park, met natuurlijk oliebollen en vuurwerk. Bezoekers mogen op 28 oktober zelf bepalen wat ze uitgeven aan een dag vol plezier, met meer dan 30 attracties en live entertainment.De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan een nieuwe speelgelegenheid voor het seizoen 2019.

 

 

Om 10:00 gaat het park open en mogen de bezoekers bij de kassa bepalen wat ze uitgeven aan een entreekaartje. Om 15:00 uur vindt er door Arijan van Bavel een speciale sleuteloverdracht plaats in het park, om de nieuwe eigenaren warm welkom te heten in Twente. Uiteraard zullen de mascottes, Twekky en Postbode Pelle, ook op deze dag aanwezig zijn.

 

 

De nieuwe eigenaren, hebben ambitieuze maar realistische plannen waarmee ze aansluiting hopen te vinden bij de ondernemers en gasten in Twente. De plannen voor volgend seizoen zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.