Bekijk je eigen DNA en onderzoek je vingerafdruk in NEMO

Ga deze herfstvakantie op onderzoek uit in NEMO Science Museum. In 2 gloednieuwe workshops bestudeer je je eigen vingerafdruk en je DNA. Met een handmicroscoop onderzoek je welk basispatroon bij jouw vingerafdruk past: het boogpatroon, het luspatroon of het draaiingpatroon?

In de workshop Bekijk je eigen DNA neem je een monster en isoleer je DNA uit jouw speeksel. Je kunt deelnemen aan de workshops en vele andere activiteiten tijdens de herfstvakantie in NEMO, van 13 t/m 28 oktober 2018. NEMO is in de herfstvakantie ook op maandag open.

 

 

Naast de nieuwe workshops zijn er nog vele andere activiteiten en demonstraties tijdens de herfstvakantie in NEMO. Bekijk hoe onze aarde er vanuit de ruimte uitziet in de demonstratie Ruimteschip Aarde en maak zelf een tandwielconstructie in de Werkplaats.

 

 

 

 

Ontvang tips voor reizen met kinderen

Ontdek elke dag een samenvatting met het laatste nieuws en actuele events van wereldwijde bestemmingen in je inbox. (en we sturen geen spam)

  • Voer een getal kleiner dan of gelijk aan 5 in.

 

Comments are closed.