Boek een Jon Bon Jovi reis bij Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line, de grootste innovator in cruisereizen, gaat twee Jon Bon Jovi ‘Runaway to Paradise’ Cruises organiseren in samenwerking met Runaway Tours en Sixthman. Gasten kunnen tijdens de speciale thema cruises genieten van een volledige Jon Bon Jovi ervaring inclusief allerlei onvergetelijke events en activiteiten met als klapper op de vuurpijl een spectaculaire rockshow bij het zwembad.

Twee NCL-cruises komen in het teken te staan van de wereldberoemde rockartiest. Norwegian Jade vaart volledig in thema van Miami naar Nassau op de Bahama’s van 12 t/m 16 april 2019 en Norwegian Pearl vaart van 26 t/m 30 augustus van Barcelona naar Palma in Mallorca.

 

 

De leukste hotspots in Barcelona in een gratis reisgids

Download nu een handige reisgids over Barcelona. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie op iPhone & iPad.

‘We zijn ontzettend enthousiast om ‘Runaway to Paradise’ aan boord van Norwegian Jade en Pearl te mogen organiseren’, vertelt Andy Stuart, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. Door recente aanpassingen beschikken beide schepen nu over ruimtes die ideaal zijn voor de komende muzikale ervaring. De rederij zal er alles aan doen om haar gasten de vakantie van hun leven te geven!’

 

 

Jon Bon Jovi zal de passagiers vergezellen aan boord van Norwegian Jade en Norwegian Pearl. Op het programma staat onder andere een fantastische rockshow op het dek bij het zwembad, waarbij Jon wordt begeleid door de 11-koppige band Kings of Suburbia. Ook zal de ster een akoestische set spelen en kunnen gasten hem brandende vragen stellen onder het genot van een glaasje van Jon en Jesse Bongiovi’s nieuwe wijn.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.