Haglöfs introduceert nieuwe jack voor backpackers

Haglöfs introduceert het nieuwe Spitz Jack. De bekende klassieker in de buitensportwereld heeft een ergonomische update gehad. Het lichtgewicht jack is wind- en waterdicht en aangepast voor het dragen van rugzakken en klimgordels.

Op slijtgevoelige plaatsen zoals schouders en heupen is de jas verstevigd voor extra duurzaam gebruik. Kortom, een mooi en comfortabel outdoorjack waar je jarenlang plezier van hebt. Door het gebruik van het slijtvaste 3-laags Gore-Tex Pro membraan is de jas bestand tegen alle weersomstandigheden.

 

 

Het Spitz Jacket heeft een technische snit zodat hij niet in de weg zit als je een klimgordel of een rugzak draagt. Daarnaast zijn er veel zakken aanwezig om je waardevolle spullen in op te bergen. Deze zijn zodanig geplaatst dat je er bij het dragen van een rugzak altijd bij kunt.

Recco-reflector

Het jack heeft nu ook een Recco-reflector zodat men je kan vinden als je onder de sneeuw ligt. De ritsen zijn gelamineerd en de capuchon kan in combinatie met een helm worden gedragen. Deze heeft een verstevigde klep, zodat je ook met slecht weer goed zicht blijft houden.

 

 

Informatie

De Haglöfs Spitz Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 550.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.