Holiday Extras voegt extra lounge DUS toe aan aanbod

Jij wil toch ook dat jouw klanten uitgerust en ontspannen aan hun reis kunnen beginnen of ‘m kunnen vervolgen? Dat doe je door een bezoek aan luchthaven-lounge bij Holiday Extras te boeken. Reizigers kunnen hier na de check-in of tijdens een langere transfer de wachttijd op een veel leukere manier doorbrengen dan op de overvolle wachtruimtes van de luchthaven.

In de lounges worden verschillende services aangeboden, zoals koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi en relaxstoelen. Sommige lounges hebben ook faciliteiten voor kinderen, een badkamer om jezelf op te frissen of zelfs een spa om helemaal tot rust te komen.

Hugo Junkers Lounge – DUS

Holiday Extras biedt al enige tijd op Düsseldorf Airport de Hugo Junker Lounge in Terminal B aan. De ideale uitvalbasis voor reizigers die in het Schengen-gebied blijven. Deze lounge maakt de vlucht pas echt compleet.

 

 

Nieuw! Open Sky Lounge – DUS

Sinds kort biedt Holiday Extras een tweede lounge aan op Düsseldorf Airport; de Open Sky Lounge in Terminal C. Hier kunnen passagiers die buiten het Schengen-gebied reizen hun wachttijd aangenaam doorbrengen.

 

 

Extra interessant!

Reisprofessionals kunnen de lounges tot twee dagen van te voren gratis te annuleren.

Waarom Holiday Extras?

  • Een gegarandeerde commissie voor alle boekingen
  • Boekingen zijn gemakkelijk in een paar minuten te maken
  • Kosteloze annulering tot 24 uur voor aankomst
  • Extra loyaliteitstool met kwaliteitsservice op maat

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.