Hoe zet je een regio succesvol op de kaart?

Tijdens de Vakdag op 1 november kom je hier alles over te weten. Het op de kaart zetten van je regio start niet alleen maar met de juiste marketing maar met het ontwikkelen van je destinatie. Tijdens de Vakdag worden onder andere presentaties gehouden over diverse schaalbare concepten die ook jouw regio een boost kunnen geven!

Mis deze dag niet

De toerist, maar ook de trouwe bezoeker van de regio, is tegenwoordig op zoek naar unieke locaties en bestemmingen voor dag- uitjes en vakanties. Op donderdag 1 november aanstaande wordt de tweede editie van de Vakdag ‘Zet je regio op de kaart’ gehouden waarbij eenieder handvatten mee krijgt om een regio succesvol op de kaart te zetten.

Mis deze dag niet en meld je vandaag nog aan!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.