Emirates’ baanbrekende First Class privésuites winnen goud

Emirates’ compleet afgesloten First Class privésuites winnen goud tijdens de Future Travel Experience (FTE) Global Awards in de categorie ‘Up in the Air’. De privésuites in de Boeing 777 toestellen van Emirates werden in november 2017 gelanceerd.

De FTE Global Awards belonen organisaties die boven de rest uitstijgen als het gaat om het verbeteren van de passagierservaring aan land en tijdens de vlucht. De ‘Best ‘Up in the Air’ Initiative’ categorie erkent de top drie initiatieven die hebben bijgedragen aan het verbeteren van de passagierservaring en/of de operationele efficiëntie tijdens vluchten aanzienlijk hebben geoptimaliseerd.

 

 

De lat hoger gelegd

Matthias Schmid, Emirates’ Senior Vice President voor Noord-Amerika, nam de award in ontvangst en zei: “We zijn verheugd dat Emirates de gouden prijs heeft gewonnen voor onze nieuwe 777 First Class privésuites die opnieuw de lat hoger hebben gelegd in de commerciële luchtvaart. We streven altijd naar excellentie op het gebied van het verzorgen van de best mogelijke ervaring voor onze passagiers, dus de erkenning van onze inspanningen bekrachtigt de aandacht die we in onze producten en diensten steken.”

Ryan Ghee, Head of Strategy, Engagement & Content, bij Future Travel Experience liet weten: “Er was veel concurrentie voor de ‘Up in the Air’ categorie op de FTE Global Awards 2018, maar Emirates kwam eruit als winnaar op het gebied van innovatie met de ontwikkeling van de First Class privésuites. Namens iedereen van Future Travel Experience feliciteer ik Emirates met het winnen van deze indrukwekkende prijs.”

 

 

Volledige privacy

Emirates’ nieuwe First Class privésuites zijn als eerste in de industrie compleet afgeschermd met schuifdeuren die reiken tot aan het plafond van de cabine. Hierdoor wordt een ongekend niveau van privacy behaald. Passagiers kunnen het personeel bereiken voor verzoeken door middel van een videogesprek zonder hun comfortabele suite te hoeven verlaten. Ook kan de cabin crew dranken en hapjes serveren door een speciaal dienstraam zonder reizigers te storen.

Alle suites bieden een raam met uitzicht. Zelfs de suites in het gangpad door middel van baanbrekende virtuele ramen die het uitzicht via een live verbinding door externe camera’s vertonen. Ook heeft de suite een 32-inch HD beeld met keuze uit 3.500 zenders entertainment, een persoonlijke garderobe en privé opbergruimte voor handbagage, gedimd licht en temperatuurinstellingen die kunnen worden aangepast met een druk op de knop, verrekijkers voor het spectaculaire uitzicht en meer. De luxe, zacht lederen stoel kan volledig horizontaal worden gekanteld, maar ook in een NASA geïnspireerde ‘zero-gravity’ positie worden gezet, naast tientallen andere posities voor optimale comfort.

Premium producten

De 777 First Class privésuites bieden ook de nieuwe Bowers & Wilkins Active Noise Cancelling E1 koptelefoon, exclusief gemaakt voor Emirates. Deze koptelefoon is ontworpen door het prijswinnende geluidsmerk Bowers & Wilkins om geluid te garanderen dat aansluit bij de First Class cabine omgeving. Daarnaast is in elke suite een inspiration kit te vinden met onder andere een luxe Byredo huidverzorgingcollectie die alleen op Emirates vluchten verkrijgbaar is, een Hydra Active vochtinbrengende pyjama en Bulgari amenity kits.

Vanaf 1 december 2018 starten de extra vluchten van Emirates op Schiphol Airport. Deze vluchten worden uitgevoerd door de Boeing 777, inclusief nieuwe First Class privésuites. Voor meer informatie over Emirates, en het boeken van een vlucht, ga naar de website.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.