Een lezing over eetbare planten

Wil je je tuin, balkon of misschien bedrijf vergroenen? Of ben je gewoon geïnteresseerd in een bijzondere vorm van tuinieren? Kom dan naar het Natuurkwartier Nieuwegein voor een inspirerende avond over de wereld van eetbare planten en permacultuur.

Vera Greutink, ervaringsdeskundige en eigenares van haar eigen eetbare bostuin, biedt praktische handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Of je nu groene vingers hebt of (nog) niet, deze lezing is voor iedereen! Vera past de permacultuu-rprincipes al 17 jaar toe in haar eigen eetbare bostuin in Twente genaamd Tuin Smakelijk. Daarnaast is ze bezig met de ontwikkeling van een voedselbos, geeft ze cursussen en schrijft ze artikelen. Het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in via info@degroenekoepel.nl.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.