Oost, west, chocolade best: Booking.com geeft unieke kans op overnachting in chocoladehuisje

Wakker worden in een huisje dat helemaal bestaat uit chocolade mag dan een sprookje lijken, maar Booking.com maakt deze droom werkelijkheid! Dit unieke chocoladehuisje van 18 vierkante meter is ontworpen door de gerenommeerde ambachtelijke chocolatier Jean-Luc Decluzeau.

Booking.com

Jean-Luc is gespecialiseerd in het maken van chocoladesculpturen en het huisje wordt gemaakt van 1.500 kilo chocola. De gelukkigen die een verblijf in het huisje weten te bemachtigen kunnen genieten van een heerlijk decadent nachtje, in het midden van een weelde aan chocoladelekkernijen.

 

 

Overal in het huisje vind je chocola; van de muren en het dak, tot de open haard, de ladekast, klok, kopjes, boeken en er staat zelfs een kandelaar van chocola. Buiten gaat de chocoladegekte door, met een eendenvijver van witte chocolade en een prachtig bloemenbed compleet gemaakt van – je raadt het al – chocola. Goed nieuws voor de chocoholics: de meeste van deze verrukkelijke items zijn, voor wie het geluk heeft er te mogen overnachten, eetbaar!

Wie een nachtje in deze chocoladedroom wil verblijven moet snel zijn, aangezien er maar een aantal nachten beschikbaar zijn om te boeken. Op 19 en 26 september om 10:00 (CET) wordt er een nacht beschikbaar gesteld voor 5 en 6 oktober. Je kunt deze unieke ervaring boeken voor maar 50 euro.

 

 

Een chocoladehuisje op een adembenemende locatie

Het chocoladehuisje bevindt zich in het prachtige glazen huis L’Orangerie Ephémère, in de tuinen van de Cité de la Céramique in Sèvres in Frankrijk. Naast het chocoladehuisje biedt Booking.com gasten – in samenwerking met de ambachtelijke chocolatier – ook een unieke workshop! Tijdens de workshop leer je zelf hoe je mini-chocoladevakantiehuisjes kan maken die ongetwijfeld de smaakpapillen en verbeelding van jong en oud doen opleven.

“Booking.com wil reizigers over de hele wereld een unieke en onvergetelijke ervaring bieden”, aldus Vanessa Heydorff, Regional Director van Booking.com Frankrijk. “Dit chocoladehuisje – de enige te boeken chocolade-accommodatie ooit – is een lichtend voorbeeld voor de ongelooflijke diversiteit in het aanbod van Booking.com en voor de vele onvergetelijke ervaringen die gasten via Booking.com kunnen beleven.”

“Ik had nooit gedacht dat ik de mogelijkheid zou krijgen een levensgroot chocoladehuisje te maken waar reizigers in kunnen slapen!” zegt Jean-Luc Decluzeua, meesterchocolatier, beeldhouwer en ontwikkelaar. “Ik vind het geweldig om met Booking.com samen te werken en mijn passie voor chocolade met hen te delen. Ik hoop dat gasten zullen smullen van deze zoete en unieke verblijfservaring.”

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.