Mooie afsluiting van de zomermaanden voor KLM

Met de vervoercijfers van augustus sluit KLM de drukke zomerperiode voor passagiersvervoer positief af. Het aantal passagiers steeg met 1,9% naar ruim 3 miljoen. De groei kwam vooral uit Europa, Noord-, Centraal- en Zuid Amerika. De groei van de capaciteit op het netwerk bleef in augustus beperkt tot 1,8%. Door een stijging van 2,3% van het vervoer kwam de bezettingsgraad toch iets hoger uit op 91,8%.

KLM Cargo realiseerde in augustus een bezettingsgraad van 65,9%. Bij een vrijwel gelijkblijvende capaciteit steeg het vervoer met 4,1%. In totaal vervoerde KLM Cargo 53.131 ton vracht van, naar en via Schiphol. Dit is 3,7% meer dan vorig jaar.

 

 

Transavia liet een daling zien in passagiersaantallen van 3,6%. Het vervoer daalde harder dan de capaciteit, wat resulteerde in een iets lagere bezettingsgraad van 93,9% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

 

 

Bezoek de website om de vervoerscijfers van AF-KL te bekijken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.