Camper-sharing prima alternatief voor AirBnB-verhuur in Amsterdam

Afgelopen week werd bekend dat de gemeente Amsterdam de verhuur van woonruimte via dergelijke platformen aan banden legt (met een maximale verhuur van 30 dagen per jaar). Hierdoor ontstaat er ruimte voor alternatieven. Camper-sharing platforms vormen voor Amsterdammers een prima alternatief voor platforms als AirBnB. Door een camper te kopen en deze te verhuren via een platform als PaulCamper, ontstaat een eenvoudige en veilige inkomstenbron.

PaulCamper is een platform dat particuliere eigenaren van camper en caravans verbindt met potentiële huurders. Een camper is voor toeristen niet alleen een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de hoofdstad, maar biedt ook de mogelijkheid eenvoudig andere delen van Nederland te bezoeken. Daarbij is een camper 365 dagen per jaar te verhuren.

 

 

PaulCamper telt nu al diverse campers uit de regio Amsterdam, maar ook voor campers die buiten deze regio staan, is Amsterdam dankzij de maatregel van de gemeente een nog interessantere bestemming geworden. Deze campers kunnen via PaulCamper eenvoudig verhuurd worden voor een trip naar Amsterdam. Het huren van een camper is, inclusief de kosten voor een plaats op een camping, nog steeds financieel aantrekkelijker dan verreweg het merendeel van de Amsterdamse hotels.

 

 

PaulCamper is druk bezig afspraken te maken met campings en camperplaatsen in de regio Amsterdam, zodat eigenaren van campers weer extra makkelijk afspraken kunnen maken met hun huurders en zo de huur in goede banen kunnen leiden. Alles om overlast te voorkomen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.