Wow Air start vluchten naar Orlando, Florida

WOW air gaat vliegen naar Orlando, Florida. De IJslandse lowcost luchtvaartmaatschappij biedt vanaf 18 december drie vluchten per week aan naar de Fun Capital of the World. Met themaparken als Walt Disney World, Universal Studios en Legoland is Orlando een van de populairste bestemmingen in Florida. Amsterdam en Brussel hebben beiden een goede aansluiting op vluchten naar Orlando. Vluchten zijn beschikbaar vanaf 129,99 euro voor een enkele reis.

Op 18 december vindt de inaugurele vlucht plaats van IJsland naar Orlando International Airport, de grootste internationale luchthaven van de regio. Deze route wordt drie keer per week uitgevoerd met een Airbus A321neo, het nieuwste type toestel van WOW air. Het betreft een seizoensvlucht, de vluchten worden uitgevoerd tot en met de derde week van april 2019. Orlando is een van de beste winterbestemmingen, met gemiddelde temperaturen van rond de 20 graden Celsius in december en januari.

 

 

Vluchtschema

Vanuit zowel Amsterdam als Brussel vertrekken vluchten naar de luchthaven van IJsland om 11.35 uur. De overstap in IJsland duurt op de heenweg minder dan drie uur, en op de terugweg minder dan anderhalf uur. Totale vluchtduur is op de heenweg 14,5 uur en op de terugweg 12 uur. Door een kleine luchthaven en een kortere tussenstop, kan WOW air een efficiëntere overstap bieden tegen een gunstige prijs, zonder in te leveren op comfort en goede service.

 

 

Betaalbare Kerstvakantie

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air, over de netwerkuitbreiding: “Orlando is een erg populaire bestemming onder Nederlanders en Belgen. Orlando biedt het hele jaar zonzekerheid en warmte, ideaal voor tijdens de wintermaanden. Onze eerste vlucht is vlak voor Kerst, dus we hopen dat we veel mensen een betaalbare droomvakantie kunnen bieden. Het is onze ambitie om reizen over de Atlantische Oceaan voor iedereen beschikbaar te maken met onze lage prijzen.”

WOW air groeit hard

De IJslandse luchtvaartmaatschappij groeit ook dit jaar hard. Sinds april van dit jaar vliegt WOW air naar Detroit en sinds mei seizoensvluchten naar Cleveland, Cincinnatti en het hele jaar door naar St. Louis. Orlando wordt de 16e bestemming van WOW air in Noord-Amerika. Naast vluchten met een korte overstap, is het ook bij vluchten naar Orlando mogelijk om dit zonder extra ticketkosten te combineren met een paar dagen IJsland tijdens een WOW Stopover.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.