Open Monumentendag bij Kasteel Keukenhof

Kasteel Keukenhof is zaterdag 8 september een van de deelnemers aan de Open Monumentendag. Kasteel Keukenhof is deze dag vrij toegankelijk voor publiek, suppoosten informeren bezoekers over de rijke geschiedenis van het kasteel. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten op het landgoed te doen. Een mooie dag voor jong en oud!

Kasteel Keukenhof bruist tijdens de Open Monumentendag. Op 8 september zijn de begane grond en de eerste verdieping van het kasteel te bezichtigen. Suppoosten vertellen over de rijke historie, de architectuur, de inrichting en over de verborgen verhalen van het kasteel.

 

Lees ook dit artikel: Succesvol seizoen Keukenhof

 

Voor kinderen is er op Landgoed Keukenhof veel te beleven! Leer over het landgoed met een leuke speurtocht, spring op het springkussen en draai een rondje mee in de oud-Hollandse draaimolen. Verder zijn er huifkartochten en geven de scouting en het platform Bollenstreekhout een aantal demonstraties.

 

 

Even ontspannen? Landgoed Keukenhof biedt de gelegenheid voor een kopje koffie of een heerlijke lunch bij restaurant Hofboerderij. Ondertussen kunnen de kinderen even met de dieren uit de kinderboerderij knuffelen.

Muzikale omlijsting in het Koetshuis wordt door optredens van de Kasteelheren verzorgd van 10:30 – 11:00 en van 11:30 – 12:00 uur. Open Monumentendag is van 10:00 tot 17:00 uur. De toegang is gratis. Parkeren kan op de parkeerplaats van de bloemententoonstelling voor €5,00.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.