Summer Bike Parade in Amsterdam

Met het nieuwe schooljaar in zicht, gaan er binnenkort weer grote groepen kinderen, jongeren en studenten op de fiets naar school. Wat een drukte is het vaak toch in het verkeer als de scholen weer zijn begonnen.

Om aandacht te vragen voor een veilige fietstocht naar school organiseert Stichting Cycle Fun Productions op zondag 2 september a.s. een ludiek evenement om aandacht te trekken: de Summer Bike Parade @Amsterdam. Basil is sponsor van dit fietsevent.

 

 

Met z’n honderden op de fiets in een vrolijke, zomerse en swingende karavaan door Amsterdam. De kunst is deze karavaan zo veel mogelijk te laten opvallen bij het publiek. Dus fiets met zoveel mogelijk toeters, bellen, muziekinstrumenten, speakers en andere geluidsmakers.

 

 

Doe jij ook mee? Laat dan van je horen met een mooie Portland fietsbel van Basil. 


 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.