Emirates vernieuwt premium aanbod in First en Business Class

Emirates vernieuwt haar premium aanbod met luxueuze producten voor een comfortabele reis in First en Business Class. De vernieuwingen worden mede mogelijk gemaakt door samenwerkingen met BYREDO skincare, Bowers & Wilkins en de langdurige partnership met Bulgari voor de amenity kits. De airline doet er hiermee alles aan om passagiers te blijven verzekeren van de echte Emirates ervaring.

BYREDO for Emirates Wellness kit

Voor de First Class reizigers liggen er BYREDO travel wellness skincare setjes klaar in de privé suites. De allergeenvrije en kamille collecties zijn exclusief ontwikkeld voor Emirates en zorgen voor een relaxte en hydraterende inflight ervaring. De collectie werd als eerst geïntroduceerd in de volledig afgesloten First Class suites in de Boeing 777 en wordt nu uitgerold over de hele vloot. In de wellness kit van BYREDO vinden passagiers onder ander een verfrissende toner en hydraterende oogcrème. Daarnaast bevatten ze nog een nepleren notitieboekje met pen.

 

 

Bowers & Wilkins Active Noice Cancelling E1 koptelefoons

Voor de ultieme ervaring met ice, Emirates’ prijswinnende inflight entertainment systeem, introduceert de airline gloednieuwe Active Noice Cancelling E1 koptelefoons in First Class. De koptelefoons zijn speciaal voor Emirates ontworpen door het prijswinnende audiomerk Bowers & Wilkins en maken gebruik van unieke technologie die geluid van buitenaf dempt. Passagiers kunnen met de koptelefoon op genieten van een van de 3.500 on-demand entertainment kanalen op het 32 inch tv-scherm.

 

 

Bulgari Amenity Kits

Emirates behoud haar langdurige partnership met Bulgari voor de nieuwste, exclusieve amenity kits. De nieuwste sets zijn voor zowel First als Business Class en bevatten alle benodigdheden – van Eau de Parfum tot skincare essentials – voor een ontspannen vlucht. De tasjes komen in acht verschillende designs en zijn op meerdere manieren te hergebruiken na de vlucht. Naast de Bulgari amenity kits krijgen First Class passagiers ook hydraterende slaapkleding voor nachtelijke langeafstandsvluchten.

Fine Dining aan boord

Op alle Emirates vluchten kunnen klanten genieten van uitgebreide dinermogelijkheden bereid door topchefs, met bijpassende exclusieve wijnen, champagnes en andere alcoholische dranken. Emirates heeft onlangs de Emirates Vintage Collection gelanceerd – een selectie van de beste wijnen die tot 15 jaar lang bewaard zijn in Emirates’ eigen kelder in Bourgogne. De selectie van dit jaar bestaat uit de Cheval Blanc 2004, Château Haut Brion 2004, Château Mouton Rothschild 2001 en Château Margaux 2004

De premium Emirates ervaring wordt op de grond versterkt met een netwerk van 42 Emirates lounges wereldwijd. Onder andere in Cairo is er net een lounge geopend en de lounge in New York op John F Kennedy Airport is recent volledig opgeknapt. First en Business Class passagiers hebben daarnaast de mogelijkheid om van een chauffeur-drive service gebruik te maken van en naar het vliegveld.

Voor meer informatie over Emirates, en het boeken van een vlucht, ga naar de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.