Plopsaland De Panne stunt met actie voor Meli Park Revival Weekends

Plopsaland De Panne maakte vorige week, tijdens een persconferentie, bekend dat het park voor twee opeenvolgende weekends opnieuw Meli Park wordt. Tijdens de Meli Park Revival Weekends zal het park uitpakken met een unieke actie gericht op 50-plussers.

Op 1 & 2 en 8 & 9 september keert Plopsaland De Panne terug naar de vorige eeuw en wordt het park voor even terug Meli Park. Bezoekers worden er ondergedompeld in de sfeer van toen met de terugkeer van de orginele Papegaaienshow, de authentieke Meli Bij en het vrolijke deuntje van Apirama. “We merken dat het evenement enorm veel positieve reacties uitlokt, vooral bij een iets oudere doelgroep. Zij hebben uiteraard Meli Park het best gekend, vandaar dat we uitpakken met een actie specifiek gericht op 50-plussers.”, stelt Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group. “Gedurende de Meli Park Revival Weekends zullen alle 50-plussers maar liefst 50% korting krijgen op hun toegangsticket. Het enige dat ze hiervoor moeten doen, is hun identiteitskaart tonen.”, volgens Van den Kerkhof.

 

 

Steronthulling familie Florizoone

De familie Florizoone, stichters van Meli Park, verkochten in 1999 het park aan Studio 100 dat het in 2000 omtoverde tot Plopsaland De Panne. Om de familie te bedanken voor hun jarenlange inspanningen krijgen ze op 1 september, tijdens de eerste dag van de Meli Park Revival Weekends, een huldigingsplaats in het park in de vorm van een ster. De ster wordt in het bijzijn van Roland, Robert en Nicole, zonen en dochter van Meli-stichter Alberic, uitgereikt vlak voor het orginele Meli-huisje in Plopsaland De Panne.

 

 

Het voordelige ticket kan zowel online als aan de kassa’s van Plopsaland De Panne bemachtigd worden en is enkel geldig tijdens de Meli Park Revival Weekends (1 & 2 en 8 & 9 september).

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.