Schoenen voor een stevige herfstwandeling

Haglöfs introduceert de Mistral GTX wandelschoen. Een lichte, comfortabele trekkingschoen van ademend en waterdicht nubuck met Gore-Tex. De zool is gemaakt van slijtvast materiaal met Ahar van Asics dat een uitstekende grip biedt op zowel glad als rotsachtig terrein. De hiel en neus van de schoen zijn versterkt met rubber voor extra stevigheid en stabiliteit.

De Solyte tussenzool zorgt voor uitstekende demping en maximaal comfort op elke ondergrond. Het zijn ideale wandelschoenen voor een wisselvallige herfst. Aan de zijkant van de Mistral vind je het bekende logo van Haglöfs met de gestileerde H. De wandelschoen is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering.

 

 

Informatie

De Haglöfs Mistral GTX Schoen is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De herenschoen is verkrijgbaar in de kleuren Blauw en Zwart, de damesschoen in Aubergine en Zwart. Consumentenadviesprijs € 149,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.