Dahlia’s op Landgoed Keukenhof

In de tuin van Kasteel Keukenhof staan ruim 150 soorten dahlia’s in volle bloei. Tot half oktober zorgen deze populaire bloemen voor een overweldigende kleurenpracht op het historische landgoed. Daarmee is het een prachtige plek om de Keukenhof Dahlia Dagen te houden, een initiatief van Keukenhof, het collectief van dahliakwekers en corso Zundert. Bart Siemerink (directeur Keukenhof), Ad Boemaars (Corso Zundert) en Rene Schrama (Holland Dahlia Event) hebben vanmiddag de opening verricht.

Als officiële openingshandeling werd een dahliakunstwerk onthuld dat is gemaakt door Corso Zundert. Met deze opening werd ook het Holland Dahlia Event gestart, waar van 22 t/m 24 augustus bedrijven die actief zijn in de dahlia’s elkaar ontmoeten. Tijdens dit event kunnen bezoekers bij verschillende dahliabedrijven een kijkje nemen en zich laten verrassen door het volledige assortiment aan dahlia’s in bloei.

 

Lees ook dit artikel: Dahlia’s op Landgoed Keukenhof

 

Landgoed Keukenhof organiseert op zondag 26 augustus een aantal extra activiteiten voor bezoekers. Zo is er speciaal voor kinderen een dahliaspeurtocht en kan er samen met een arrangeur een mooi boeketje gemaakt worden. Natuurlijk zijn de kinderboerderij en de beeldende kunst in de kasteeltuin gewoon te bezoeken. Voor iets lekkers en een drankje kun je terecht bij restaurant Hofboerderij.

 

 

De toegang is gratis.

Keukenhof Dahlia Dagen 22 t/m 26 augustus 2018
http://kasteelkeukenhof.nl/nl/ontdek-het-landgoed/agenda/Keukenhof-Dahlia-Dagen/

Tijdens de Keukenhof Dahlia Dagen kunnen bezoekers genieten van de prachtige dahliatuin en het dahliakunstwerk en dahliamozaïek in het weekend. Op zondag 26 augustus zijn er extra activiteiten.

Holland Dahlia Event 22 t/m 24 augustus 2018
http://www.hollanddahliaevent.com/

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.