Puik wandeljack met veel bewegingsvrijheid

Het nieuwe Birchdale Shell Jacket van Regatta is een ideaal wandeljack met veel bewegingsvrijheid dankzij de stretch Isotex 10.000-stof. De jas is wind- en waterdicht, maar wel optimaal ademend. Zeer geschikt dus voor lange wandeltochten onder regenachtige omstandigheden, maar ook voor dagelijks gebruik. Inclusief handige binnenzak voor je wandelkaart.

De verstevigde capuchon is in twee richtingen verstelbaar en biedt extra bescherming. De jas heeft een ritssluiting en verschillende zakken. Op de linkermouw is een Regatta-badge aangebracht. De damesuitvoering van de Birchdale is verkrijgbaar in vier kleuren, de herenuitvoering in vijf.

 

 

Regatta Birchdale voor dames en heren, consumentenadviesprijs € 109,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.