Zorgeloos een auto huren wordt belangrijker voor de vakantievierder

Uit recent klantonderzoek van autoverhuurder Alamo.nl in samenwerking met Verkeersbureaus.info blijkt dat autohuurtarieven inclusief verzekeringen de belangrijkste motivatie zijn voor de keuze van een huurauto. Bij Alamo.nl zijn de juiste verzekeringen daarom altijd ingesloten in het tarief.

Verzekeringen moeten in het huurauto tarief zitten

Van de respondenten geeft 70% aan dat zij bij het zoeken naar een geschikte verhuurder erop letten dat de verzekeringen in het tarief zijn opgenomen. Naast verzekeringen, zijn de beste prijs, service en comfort de meest invloedrijke factoren bij de keuze voor een huurauto. Opvallend is dat een verschuiving plaatsvindt ten opzichte van het voorgaande klantonderzoek, waarin de beste prijs nog de belangrijkste rol speelde. Hieruit blijkt dat het belang van zorgeloos een auto huren middels een all inclusive tarief toeneemt.

 

 

Op Alamo.nl staat bij de reservering precies aangegeven wat wel en niet is opgenomen in het tarief.

“Wij vinden transparantie naar onze klanten namelijk zeer belangrijk en we willen niet dat de vakantievierder achteraf voor verassingen komt te staan. De tarieven zijn bij ons inclusief lokale toeslagen en belastingen en bijna altijd inclusief ongelimiteerde kilometers”

zegt Andrea van Velzen, customer service manager. Tevens kan met de voordelige No-Risk garantie het eigen risico volledig worden afgekocht.

 

 

Aangezien transparantie een belangrijk begrip is voor Alamo.nl, is de organisatie continu bezig om de service nog duidelijker en transparanter te maken. “We streven naar volledige klanttevredenheid en om dit te bewerkstelligen is het van groot belang dat we ons blijven ontwikkelen”, zegt Andrea. Tot slot is het noemenswaardig dat vaker vooraf de huurauto wordt gereserveerd. ,,We zien ook hieraan dat het belangrijker wordt dat men zorgeloos op vakantie kan, zonder bijvoorbeeld ter plaatse voor hoge kosten te komen te staan”, aldus Andrea.

De grootste autoverhuurder

Alamo is net als Enterprise en National onderdeel van Enterprise Holdings, de grootste autoverhuurder in Noord-Amerika. Alamo heeft inmiddels in meer dan 60 landen autoverhuurlocaties en dat aantal groeit nog. Elke dag maken vele honderdduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo. Op Alamo.nl vindt men meer informatie over onder andere de verhuurlocaties en tarieven. Alamo.nl is al 27 jaar actief op de Nederlandse markt. Reserveringen op Alamo.nl worden uitgevoerd door Target Travel Services. Het ervaren salesteam is goed bereikbaar en kan de consument altijd van de beste service voorzien.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.