Urban hero

De Torsång Backpack van Haglöfs is een oersterke en veelzijdige rugzak met mooie leren details. Een echte urban hero die je gebruikt als school- of sporttas, naar je werk en voor langere wandeltochten. Het hoofdcompartiment met rits is lekker ruim en heeft een gepolsterd vak voor je laptop.

Twee interne en twee externe ritsvakjes bieden plaats aan een zonnebril of smartphone en andere spullen die je graag bij de hand wilt houden. Je kunt de Torsång gemakkelijk comprimeren met de drukknoop onder de klep. Het draagcomfort is subliem dankzij gepolsterde schouderbanden en een schuimrubberen rugplaat. Het lederen hengsel maakt de duurzame rugzak helemaal af.

 

 

Informatie

De Haglöfs Torsång is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs € 119,95.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.