Connecting hotspot voor global travellers, foodies en locals

Restaurant The Commons brengt een diverse mix van mensen, eten en drinken bij elkaar. Het wereldse menu met shared dining gerechten werd ontwikkeld door F&B director Craig Cunningham, die jarenlang nauw samenwerkte met Jamie Oliver. The Commons is de ontmoetingsplek waar reizigers, foodies en locals terecht kunnen op elk moment van de dag. Hier wordt je wakker bij een lekker ontbijtje, spreek je af voor een lunchmeeting, drink je cocktails met vrienden en dineer je met geliefden en familie. Het nieuwe zomermenu met smakelijke gerechten en verfrissende cocktails nodigt uit tot lange zwoele zomerdagen.

Het menu

Op de menukaart staan ‘commonly-loved small plates and drinks from our global travels’, denk aan een Marokkaanse Couscous tabbouleh, een Scandinavisch vispotje en een Funky calamari. Het menu biedt vlees, vis en vegetarische gerechten met een internationale twist. Van snack cravings, burgers en pizza, tot verse sappen en superfood salades. En dit alles voor hele toegankelijke prijzen. Op de cocktailkaart worden lokale en internationale dranken gecombineerd met tropische invloeden. Tussen 16:00 en 19:00 uur is het happy cocktail hour en zijn zonnige cocktails te bestellen voor slechts 5 euro. De cocktail ‘Wow Wow Wee Wow’ op basis van vodka, perziklikeur, cranberry en een klein beetje Commons magie zorgt voor een ultiem zomergevoel.

 

 

Interactie

Samen eten is bij uitstek het moment om in gesprek te gaan over de dingen die je bezighouden. Deze interactie wordt ook gestimuleerd in het interieur met bijzondere eyecatchers. Gasten kunnen kiezen uit verschillende zitjes die uitnodigen tot onderling contact. Van eten aan de bar, tot hoge tafels en knusse diner booths. Op de vide is een sfeervolle ruimte gecreëerd die zich uitstekend leent tot borrelen of dineren met een grote groep.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.