Fietsen door het prachtige duinlandschap van Noord-Holland

Le Champion organiseert op zaterdag 28 juli een fietstocht door het Noord-Hollandse duingebied met routes over 30, 50, 75 en 105 km. De routes zijn grotendeels uitgezet door de prachtige Noord-Hollanse duinen en zijn uitgepijld. Dit jaar gaan we weer richting het noorden. Inschrijven is t/m 26 juli mogelijk. Ook is er op 28 juli is nog de mogelijkheid tot na-inschrijving bij de start. Let op: voor het PWN duingebeid is een duinkaart verplicht.

Langs de duinenrij

De start van alle afstanden is bij Hotel Fase Fier in Castricum. Vanaf hier gaan alle afstanden eerst richting het noorden, alleen de 105 km gaat eerst zuid naar Wijk aan Zee. De 30 km heeft als noordelijkste punt Bergen aan Zee, de 50 km slaat af na Hargen aan Zee, de 75 en 105 km hebben hun Noordelijkste punt bij ‘Maarten aan Zee waarna alle routes weer terugkeren naar Hotel Fase vier in Bakkum. De 30 en 50 km zijn zeer geschikt voor gezinnen en voor iedereen die maar een klein beetje affiniteit heeft met het fietsen. De 75 en 100 km routes zijn voor de meer geoefende fietser met de lichte sportfiets of racefiets. Uiteraard zijn ook mensen met een e-bike van harte welkom.

 

 

Inschrijven

Online inschrijven is t/m 26 juli mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 3,00 voor de 30 km, €4,00 voor de 50 en 75 km en €5,00 voor de 105 km. Voor alle afstanden geldt dat jeugd tot 16 jaar mee fietst voor €2,00. Leden van Le Champion en NFTU krijgen nog eens een korting van €1,00. Voor €2,50 extra is er een aan de tocht verbonden herinnering te bestellen. Op de dag zelf is het ook nog mogelijk om in te schrijven voor €1,00 extra.

 

 

De gehele route is uitgepijld en deelnemers krijgen een routekaart met een beknopte beschrijving. Ook is er voor de fietsers met GPS toestel en track beschikbaar.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.