Zakmes voor zeilers en zeebonken

De zakmessen van Spyderco hebben hun bekendheid te danken aan het ronde gat in het lemmet, ontwikkeld om het mes eenvoudig met één hand te kunnen openen. Nieuw is de Spyderco Caribbean C217 met een bladgevormd lemmet van LC200N roestvrijstaal dat full flat is uitgevoerd. Ideaal voor zeilers en zeebonken die een zakmes nodig hebben dat bestand is tegen zeewater.

HyperFocal: 0

Zout water versneld roestvorming. Het LC200N-staal van de Caribbean is zeer corrosiebestendig en hard en daardoor uitermate goed bestand tegen zeewater. Spyderco is trendsetter als het gaat om nieuwe staalsoorten en revolutionaire ontwerpen.

 

 

Het heft van dit fraai uitgevoerde zakmes is gemaakt van geel en zwart gelaagd G-10 dat de contrasterende kleuren helder weergeeft en zorgt voor een goede grip. Het mes is voorzien van een praktische clip.

 

 

Informatie

Spyderco Caribbean C217, consumentenadviesprijs € 271,95. Verkrijgbaar bij outdoorwinkels. Lengte 21,7 cm.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.