Genieten van intieme optredens tijdens De Dag van de Kampvuurmuzikant

Ruim 70 muzikanten, verdeeld over de 16 deelnemende terreinen, boden het publiek veel variatie. Van prachtig getokkel en verhalende teksten, tot heerlijke meezingers. Er was veel belangstelling voor het evenement; een aantal Natuurkampeerterreinen was helemaal volgeboekt. Beheerder Wim Pluim, van Natuurkampeerterrein Kasteel Nederhemert-Zuid: “We hebben samen een hele fijne avond neergezet. Met een grote opkomst was de sfeer toch heel intiem, er was veel interactie tussen musici en publiek.” Het publiek bestond deels uit mensen die vaker kamperen op Natuurkampeerterreinen, deels uit nieuwsgierigen die speciaal voor de muziek kwamen.

Intieme avond

Ruim 70 muzikanten, verdeeld over de 16 deelnemende terreinen, boden het publiek veel variatie. Van prachtig getokkel en verhalende teksten, tot heerlijke meezingers. Er was veel belangstelling voor het evenement; een aantal Natuurkampeerterreinen was helemaal volgeboekt. Beheerder Wim Pluim, van Natuurkampeerterrein Kasteel Nederhemert-Zuid: “We hebben samen een hele fijne avond neergezet. Met een grote opkomst was de sfeer toch heel intiem, er was veel interactie tussen musici en publiek.” Het publiek bestond deels uit mensen die vaker kamperen op Natuurkampeerterreinen, deels uit nieuwsgierigen die speciaal voor de muziek kwamen.

 

 

De Dag van de Kampvuurmuzikant

De Dag van de Kampvuurmuzikant is een ode aan het eeuwenoude gebruik van gezamenlijk muziek maken bij het vuur. Op de Natuurkampeerterreinen is bijna altijd een kampvuurplek aanwezig, om lekker op te warmen, te mijmeren bij het vuur of broodjes te bakken. Volgend jaar is de Dag van de Kampvuurmuzikant op zaterdag 22 juni 2019.

 

 

Kampvuurfestival op 8 september 2018

Omdat De Dag van de Kampvuurmuzikant zo’n succes is, komt er óók dit jaar nog een vervolg. Het Kampvuurfestival vindt plaats op zaterdag 8 september, op GroepsNatuurkampeerterrein De Abbert in Dronten. Naast akoestische kampvuuroptredens van de publieksfavorieten van De Dag van de Kampvuurmuzikant, is er een randprogrammering met workshops en activiteiten. Het festival begint in de middag, en is daardoor ook heel geschikt voor gezinnen met kinderen. En natuurlijk mag er gekampeerd worden! Meer informatie staat op de website.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.