Grote publiek kiest winnaars Kids ZwemparadijsTip! 2018

Ruim 6100 kids en ouders hebben bepaald bij welke vakantieadresjes je de allerbeste zwemparadijs vakantie viert. Zij brachten in de afgelopen maand hun stem uit in de Kids ZwemparadijsTip! competitie: een initiatief van Kids Vakantiegids, waarbij de vijf beste accommodaties in zeven categorieën worden onderscheiden met het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Uit de geselecteerde adresjes is per categorie door het grote publiek een ultieme winnaar gekozen.

De categorieën en winnaars

Vakantie met aquapark (NL, BE, DE): Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Vakantie met subtropisch zwemparadijs (NL, BE, DE): Landal Het Vennenbos
Vakantie met overdekt zwembad (NL, BE, DE): Hof van Saksen
Vakantie met waterspeeltuin (NL, BE, DE): Sprookjescamping
Vakantie met zwemvijver (NL, BE, DE): Vakantiepark Het Stoetenslagh
Vakantie met aquapark Europa: Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa – Turkije
Vakantie met aquapark wereldwijd: Atlantis The Palm – Dubai

 

 

Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk 2018

Waterpret op het vakantieadres is een erg populair en belangrijk criterium bij de vakantiekeuze voor gezinnen met kinderen. Om hotels, campings en vakantieparken die waterpret hoog in het vaandel hebben staan te belonen, reikt Kids Vakantiegids jaarlijks het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit. Uit honderden accommodaties in Nederland, België en Duitsland is per categorie een top 5 geselecteerd op basis van waterpretfaciliteiten zoals waterglijbanen, -attracties, -sporten en de mate waarin het zwembad is gethematiseerd. Ook is gelet op de beoordeling door gezinnen en de mogelijkheid tot het volgen van zwemlessen. Voor de categorieën Vakantie met aquapark Europa en wereldwijd zijn alle kindvriendelijke accommodaties met een eigen – of vlak bij een – aquapark beoordeeld. Per categorie koos het publiek vervolgens een absolute winnaar, door te stemmen op de Kids ZwemparadijsTip! website. Er werd ruim 6100 keer gestemd.

 

 

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform van Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te vinden die past bij de wensen van het hele gezin. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 100.000 en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website Kidsvakantiegids.nl vinden jaarlijks 3 miljoen bezoekers uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende vakantietips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.