Seabourn in Europa 2019: meer dan 200 verbluffende bestemmingen

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, verkent Europa uitgebreid in 2019. In het 2019 seizoen vaart de maatschappij in de Europese wateren met vier schepen – Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en het splinternieuwe Seabourn Ovation – die meer dan 66 cruises aanbieden vanuit 14 verschillende vertrekhavens.

Seabourn, ’s werelds beste ultraluxe cruisemaatschappij, verkent Europa uitgebreid in 2019. In het 2019 seizoen vaart de maatschappij in de Europese wateren met vier schepen – Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en het splinternieuwe Seabourn Ovation – die meer dan 66 cruises aanbieden vanuit 14 verschillende vertrekhavens.

 

Lees ook dit artikel: Seaborn Ovation gedoopt in Malta

 

3 dagen Sint-Petersburg – Seabourn Ovation:

Het gloednieuwe schip Seabourn Ovation keert terug naar het noorden met een reeks unieke zevendaagse zomercruises in de Baltische Zee tussen Kopenhagen en Stockholm, inclusief drie volle dagen in het Russische St-Petersburg. Daarnaast kunnen de passagiers verschillende “verborgen parels” ontdekken, zoals tijdens een 14-daagse reis die het majestueuze Noorwegen en de Noordkaap combineert met de Britse eilanden of een 14-daagse cruise van Dublin via Parijs richting het zuiden naar Lissabon.

 

 

Italiaanse en Franse Rivièra – Seabourn Encore:

Seabourn Encore vertoeft deze zomer in de populairste regio’s van de westelijke Middellandse Zee, met als blikvangers het Iberische schiereiland, Malta, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièra. Op 7-, 10- en 11-daagse cruises vaart het schip tussen Rome, Barcelona en Monte Carlo. Aan het einde van het seizoen gaat het richting Athene.

Met expeditie team naar Britse eilanden, IJsland en Noordkaap – Seabourn Quest:

Seabourn Quest biedt een rits langere, avontuurlijke 15-daagse cruises aan langs de spectaculaire landschappen en het wildlife van de Britse eilanden, IJsland en Noorwegen en zelfs de Noordkaap. Op deze cruises reist een ervaren expeditie team mee aan boord en is er keuze uit tal van optionele Ventures by Seabourn, excursies met een rubberboot of kajak en trektochten. Het Europese seizoen eindigt met twee topcruises van drie weken naar het allerbeste van IJsland, Groenland en een aantal eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan, met onvergetelijke Ventures by Seabourn. Eerst vaart het schip 21 dagen van Dover naar Reykjavik en daarna 24 dagen van Reykjavik naar Montreal.

Egeïsche zee en Adriatische kust – Seabourn Odyssey:

Seabourn Odyssey vaart naar populaire havens in het hele Middellandse Zeegebied, zoals aan de Egeïsche en Adriatische kust. Tijdens de 7- en 14-daagse cruises verkennen de gasten de wondermooie Griekse eilanden en het schilderachtige Kroatië, Slovenië en Montenegro. Bovendien biedt het schip topcruises aan naar Rome en de Franse en Italiaanse Rivièra, Spanje en Marokko, voor zowel ervaren als onervaren cruisegasten. De meeste routes zijn te combineren tot langere cruises.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.