Oost-Vlaamse regio’s tonen sterke troeven

Nieuw provinciaal onderzoek toont aan: Oost-Vlaamse regio’s hebben sterke troeven en die vallen duidelijk in de smaak.

De overnachtingscijfers van FOD Economie bewijzen dat het Oost-Vlaamse logies steeds meer toeristen over de vloer krijgt. Een nieuw provinciaal onderzoek toont nu ook aan dat binnenlandse en Nederlandse toeristen samen meer dan 39 miljoen euro aan hun vakantie in Oost-Vlaanderen besteden. Bovendien laat het onderzoek ook zien dat de vijf Oost-Vlaamse regio’s elk om heel specifieke redenen worden bezocht. Oost-Vlaanderen valt duidelijk in de smaak en is een ideale vakantiebestemming dicht bij huis.

 

 

Het nieuwe onderzoek naar vakantiegangers werd in 2017 uitgevoerd door Westtoer, in opdracht van en in samenwerking met de vier andere Vlaamse provinciale toeristische organisaties. Het Kenniscentrum van Westtoer stelde de resultaten op 25 juni voor aan de pers, op verschillende locaties in Vlaanderen, waaronder ook in Gent.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.