Barbecuen in het park wordt een feest met deze producten

Zodra de temperatuur boven de 20 graden stijgt, komen de barbecue-kriebels. Aan het einde van een warme dag is er nergens meer een speklapje of (wegwerp)barbecue te koop. Nederlanders zonder tuin of balkon wijken uit naar stadsparken, gewapend met stapels wegwerpplastic. Goed nieuws: met de wijnglazen en het bestek van Mizu kun je die slappe vorkjes, messen en bekertjes voortaan thuislaten.

BBQ in het park

BBQ in het park

Het resultaat? Geen gebroken messen en vorken of gescheurde bekertjes meer. Nog belangrijker: geen stapel afval naast je kleedje. Door te kiezen voor Mizu houd je dus gelijk rekening met het milieu. De missie van Mizu is niet voor niets het beschermen van de oceanen, bergen, bossen en steden om ons heen. Protect where you play. #mizulife.

 

Lees ook dit artikel: Uitklapbare BBQ en vuurkorf ineen

 

En met de set van twee roestvrijstalen wijnglazen van 500 ml is wijn uit plastic bekertjes verleden tijd. Leuk detail: in de Mizu V8-fles houd je 800 ml vloeistof eenvoudig koel. En laat er nu in een wijnfles precies 750 ml zitten… De bestekset, bestaande uit een roestvrijstalen vork, mes, lepel en eetstokjes (!) zorgt ervoor dat je eten nóg beter smaakt. Verder wordt je zomerbarbecue nog ‘cooler’ met de S4- of S6-fles van Mizu.

 

 

Door de vacuüm geïsoleerde dubbele wand in deze fles geniet je tot 24 uur lang van koud water in de zomerzon. En onderscheiden kan altijd. Met meer dan vijftien verschillende kleuren in unieke coatings heb je altijd je eigen favoriete bottle. Bekijk de Mizu producten hier.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.