Ontdek de mooiste yoga bestemmingen ter wereld met Emirates

“Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis ernaartoe,” aldus Buddha. Emirates viert World Yoga Day met alle yogis en nodigt hen uit om op geheel relaxte wijze te reizen naar de prachtige yoga bestemmingen in haar netwerk. Met meer dan 158 bestemmingen in 84 landen en maar liefst 14 wekelijkse vluchten vanaf Amsterdam, biedt de grootste airline ter wereld Nederlandse reizigers via Dubai ideale verbindingen naar de meest traditionele en relaxte yoga hotspots wereldwijd. Ter ere van World Yoga Day op 21 juni heeft Emirates een top vijf samengesteld met de beste yoga hotspots in haar netwerk.

Aan boord van het grootste passagiersvliegtuig ter wereld, de Airbus A380, biedt Emirates haar passagiers comfortabele en verstelbare stoelen in Economy Class, extra beenruimte en full flat bedden in Business Class en passagiers in First Class genieten naast ultieme luxueuze stoelen zelfs van de mogelijkheid te kunnen douchen op 12km hoogte. Aan boord zorgt Emirates voor gezonde en regionaal geïnspireerde gerechten. De gerechten, bereid met de meest verse ingrediënten, worden geserveerd aan passagiers in alle klassen, zonder extra kosten. Daarnaast heeft de airline ook genereuze bagagevoorschriften voor reizigers in Economy Class tot aan 35kg, 40kg in Business Class en maar liefst 50kg in First Class. Sportliefhebbers hoeven niet bang te zijn zonder hun geliefde sportmaterialen te moeten, zelfs deze mogen kosteloos mee aan boord.

 

 

De overstap in Emirates’ hub in Dubai is op veel relaxte manieren te besteden. Ontspan maximaal door een massage en wellnessbehandeling of strek even de benen in de buitenlucht door te wandelen in de tuin van de luchthaven. De zeven ultramoderne Emirates lounges op de luchthaven zijn van alle gemakken voorzien en bieden een comfortabele omgeving met heerlijk eten en drinken om even helemaal tot rust te komen. De First Class Lounges beschikken over speciale relaxing kamers en een Timeless Spa met onder andere massages, facials en manicure behandelingen. De Business Class Lounge is ook toegankelijk voor Economy Class passagiers die Skywards members zijn (100USD per persoon voor vier uur).

 

 

Top vijf van beste yoga hotspots in het Emirates netwerk:

1. De zonnegroet aan de voet van de Himalaya in Noord-India (bestemming: Delhi)

Het beoefenen van yoga in de unieke bergomgeving van de Himalaya staat op de bucketlist van iedere yogi. Het prachtige panorama is ideaal voor diepe inhalatie die bijdraagt aan de harmonie van lichaam en geest gedurende een yogasessie. De Himalaya traditie van yoga meditatie combineert de wijsheid van de yoga Sutras van Patanjali, de filosofie en uitvoering van de Tantras en de specifieke instructies doorgegeven in een lange lijn van yoga meesters. Rishikesh aan de voet van de Himalaya is een van de meest belangrijke pelgrim locaties in India en biedt meerdere mogelijkheden om traditionele yoga methoden te ervaren en oefenen.

2. Combinatie van vinyasa yoga, pilates en ballet barre in Australië (bestemming: Sydney)

In Australië is Barre Body ontwikkeld in een nieuwe trend dat refereert naar yoga en pilates oefeningen en deze combineren in een ballet training aan de barre. Een goede workout die perfect is voor het gehele lichaam en spieren vormt. Barre Body is ideaal voor iedereen die aan yoga doet maar dit wilt combineren met het trainen van verschillende spiergroepen. Er zijn meerdere Barre Body studio’s aan het noordoosten van de Australische kust, dus sla deze zeker niet over wanneer je down under bent.

3. Yoga als onderdeel van de Bali vakantie (bestemming: Denpasar)

Voor degenen die de voorkeur geven aan het concentreren op yoga, goede voeding en een uitgebreide wellness behandeling is Ubud in Bali de must-go-to bestemming. Het wordt ook wel gezien als het spirituele centrum en yoga mekka van het eiland. De geur van wierook, vele ceremonies met heilige priesters en de kleine tempels nemen bezoekers mee naar het spirituele dagelijkse leven van de Balinezen. In de meeste gevallen behoort een kleine tempel, die perfect is voor meditatie en oefeningen, toe aan een van de vele hotels en de volgende yogaschool is nooit ver weg.

4. Relaxen in het midden van de oceaan (bestemming: Malé)

Yoga wordt ook op de Malediven gezien als de meest succesvolle methode om te relaxen en volledig tot rust te komen. Yogis hebben hier de unieke mogelijkheid om lichaam en geest te verenigen door middel van meditatie, yoga en ademhalingsoefeningen. Het diepblauwe water en het kalmerende geluid van de zee zorgt ervoor dat je compleet kunt focussen tijdens oefeningen.

5. De laatste yoga trends op het Yogafest in Japan (bestemming: Tokio)

Jaarlijks vindt in september een spectaculair yoga festival plaats in de Convention Centre Pacifico in Yokohama, 40 minuten rijden van Tokio. Meer dan 150 yoga docenten geven lessen in allerlei niveaus gedurende het drie-dagen durende event. Van 15 tot 17 september kunnen yogis kiezen uit een groot aanbod van lessen, leren over de laatste food trends en op de hoogte te worden gebracht over de hipste yoga accessoires en kleding.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.