KLM verrast geslaagde scholieren met vliegtickets

KLM heeft op 12 plaatsen in Nederland geslaagde scholieren verrast met gratis vliegtickets. Van de 200.000 scholieren die eindexamen hebben gedaan, hadden maar liefst 35.000 zich aangemeld voor KLM’s Geslaagde Actie. De 12 eindexamenkandidaten wonnen ieder twee KLM-vliegtickets voor een bestemming naar keuze, waar ook ter wereld.

Het is een oer-Hollandse traditie: ben je geslaagd voor je eindexamen, dan hang je je tas aan de vlaggenstok: het is tijd om je vleugels uit te slaan! Al dat harde werken mag worden beloond en daarom verraste KLM dit jaar opnieuw 12 eindexamenkandidaten met gratis vliegtickets. Per provincie is er één winnaar en in alle vroegte trokken teams van KLM door het land om de schooltassen van de winnaars te vullen met vliegtickets.

 

 

De KLM-droomtickets naar een bestemming naar keuze werden uitgereikt in Amersfoort, Apeldoorn, Brielle, Delfzijl, Dronten, Emmen, Harlingen, Hengelo, Tilburg, Uitgeest, Veere en Voerendaal. KLM feliciteert alle geslaagden met het behalen van hun eindexamen! En voor de winnaars: goede reis!

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.