Vlaanderen, een en al zomerse troeven

Antwerpen is dé meest barokke stad van de Lage Landen. Vroeger met figuren als Peter Paul Rubens. Maar ook vandaag met hedendaagse barokmeesters als Tuymans en Fabre. Kom zelf barok beleven tijdens heel wat expo’s, concerten, theater, dans … en ontdek Antwerpen op een verrassende, wervelende manier.

Triënnale Brugge 2018, Liquid City

Triënnale Brugge 2018 buigt zich over de gevolgen van de liquid society, de immer veranderende intermenselijke relaties in de samenleving. Intrigerende kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars en architecten vormen straks een wervelend kunstenparcours doorheen de binnenstad van Brugge.

 

 

Hofcultuur in Mechelen

Herbeleef vanaf 17 juni 2018 de Bourgondische Nederlanden in het nieuwe Museum Hof van Busleyden in Mechelen in Vlaanderen en ontdek de nalatenschap van historische beroemdheden zoals Karel de Stoute en Thomas More.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.