Meefietsen met Cycle Tour Amsterdam nog mogelijk

Op zondag 10 juni komen honderden fietsers in actie tijdens de Cycle Tour Amsterdam. Vanaf de Johan Cruyff ArenA zijn er prachtige afwisselende routes uitgezet van 50, 80, 110 en 145 km. Voor wie de inschrijving gemist heeft, is er nog een mogelijkheid tot de Late Bird inschrijving via de site. Bij de start op de ArenA Boulevard kun jij je op zondag 10 juni ook nog inschrijven voor een zonnige rit.

De korte tochten, over 50 en 80 kilometer, laten je kennis maken met het zuidelijke deel van de provincie Noord-Holland. Na de brug over het Amsterdam Rijnkanaal splitsen de afstanden. De 50 kilometerroute vervolgt zich in de richting van Ouderkerk aan de Amstel en langs het prachtige Ronde Venen. De 80 kilometer gaat richting Uithoorn en via de Westeinderplassen terug naar de finish op de ArenA Boulevard.

Groot Amsterdam

Op de langere afstanden van 110 en 145 kilometer kunnen de deelnemers de uitdaging aangaan. Beide routes vertrekken in de richting van Landsmeer waarna er door unieke natuurgebieden zal worden gefietst. Aangekomen bij de wielerbaan van DTS kunnen de deelnemers zich opmaken voor een heuse tussensprint. Hier wordt een prijs beschikbaar gesteld voor de snelste man en de snelste vrouw. Bij Spaarnwoude worden de benen nog een laatste keer op de proef gesteld als de deelnemers zich wagen aan de klimtijdrit. In Velserbroek komen de routes van de 110 en 145 km weer bij elkaar om via het Amsterdamse Bos en Ouderkerk aan de Amstel hun tocht te vervolgen naar de finish.

 

 

De reguliere inschrijving is gesloten en honderden fietsers staan al ingeschreven. Organisator Le Champion biedt fietsers de mogelijkheid om t/m donderdag 7 juni 23.29 uur online aan te melden via de Late Bird inschrijving. Dan kun je zondag direct je startbenodigdheden ophalen en wegrijden. Mocht je nog twijfelen, dan kunnen late beslissers zich zondag 10 juni vanaf 7.00 uur melden bij de inschrijfbalie van Le Champion.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.