360 graden ventilatie en waterproof

Haglöfs introduceert de Observe GTX Surround wandelschoen. Deze schoen is uitgerust met het nieuwe Gore-Tex Surround membraam dat zorgt voor 360 graden ventilatie en waterdichtheid.

Je voeten blijven koeler, droger en comfortabeler dan ooit in een paar waterdichte schoenen. Het materiaal voert transpiratie snel af en houdt de voet droog, zowel van binnenuit als van buitenaf. Door de speciale constructie wordt het transpiratievocht ook onder de voetzool afgevoerd.

Het technische bovenmateriaal zorgt voor een aangenaam draagcomfort en heerlijke souplesse. Door het lage gewicht van de wandelschoenen ervaar je een lichtvoetige tred. De zool geeft een uitstekende grip op zowat elke ondergrond. Haglöfs Observe GTX Surround wandelschoenen zijn geschikt voor uitdagende wandelingen in bossen, langs het strand of over heuvelachtig terrein.

 

 

De Ortholite pads voor voorvoetdemping zorgen voor maximaal comfort op elke ondergrond. Ze beschermen je voeten tegen impact en laten je met gemak bewegen over ongelijk terrein. De lichtgewicht EVA tussenzool met gelhak zorgt voor extra comfort en demping. Aan de zijkant van de schoen vind je het bekende logo van Haglöfs met de gestileerde H.

 

 

Informatie

De Haglöfs Observe GTX Surround Schoen is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. De herenschoen is verkrijgbaar in de kleuren Donkerblauw en Oranje-Zwart, de damesschoen in Aubergine-Oranje. Consumentenadviesprijs € 169,95. Ga voor meer informatie naar de website van Haglöfs.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.