European Rugby Champions Cup sterspeler Leone Nakarawa is ‘Miles and Smiles’-miljonair

Een miljoen Miles en een miljoen Smiles – wat wil een rugbyspeler nog meer? Dankzij Turkish Airlines, sponsor van de European Rugby Champions Cup, werd die droom werkelijkheid voor Leone Nakarawa, winnaar van de EPCR European Player of the Year-verkiezing. Als beloning voor zijn toewijding en teamspirit ontving hij de prijs van een miljoen Miles. De Miles maken deel uit van het frequent flyer-beloningsprogramma ‘Miles&Smiles’ van Turkish Airlines.

De internationale luchtvaartmaatschappij maakte de EPCR European Player of the Year bekend net voor de finales van de European Rugby Champions Cup en de Challenge Cup, die dit jaar plaatsvonden op 11 en 12 mei 2018 in het San Mames-voetbalstadion in Bilbao. Vier andere genomineerden waren Scott Fardy (Leinster Rugby), Tadg Furlong (Leinster Rugby), Maxime Machenaud (Racing 92) en Johnny Sexton (Leinster Rugby). De winnaar werd gekozen via een online publieksstem.

 

 

Het ‘Miles&Smiles’-programma van Turkish Airlines biedt zeer aantrekkelijke voordelen voor frequent flyers van Turkish Airlines, partners van de Star Alliance en geselecteerde hotels en autoverhuurders.

 

 

Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer (CMO) van Turkish Airlines: “Leone Nakarawa heeft de verkiezing tot EPCR European Player of the Year absoluut verdiend en we kennen hem met trots de prijs van een miljoen Miles toe uit ons voordelige frequent flyer Miles&Smiles-programma. Zijn aantoonbare teamspirit en uitstekende prestaties tijdens de European Rugby Champions Cup zijn een perfecte weerspiegeling van de eigenschappen die onze luchtvaartmaatschappij elke dag nastreeft.”

Turkish Airlines sponsort sinds jaar en dag sportevenementen en teams, zoals het Turkish Airlines World Amateur Golf Club-golftoernooi, de Turkish Airlines Open en de Turkish Airlines Euroleague, Europa’s basketbalcompetitie op het hoogste niveau. Verder heeft de luchtvaartmaatschappij partnerschappen in het tennis, de paardensport, het ijshockey en de wereldwijde duiksport.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.