Survivalmes van de Zweedse luchtmacht

De Fällkniven F1 is het officiële survivalmes van de piloten van de Zweedse luchtmacht. Het merk komt nu met een nieuwe versie: de F1 PRO.

Een robuuste uitvoering met een Full-Tang lemmet dat geheel doorloopt in de handgreep. Het mes wordt geleverd in een waterdicht afsluitbare koffer, inclusief een Zytel Sheath foedraal en een DC4 diamant-keramische slijpsteen.

 

 

Kenners vallen onmiddellijk voor het schitterende ontwerp met de 5 mm dikke stalen rug en de roestvrijstalen guard. Het mes is gemaakt van gelamineerd cobalt staal en de handgreep van Thermorun.

 

 

Hofleverancier Zweden

Fällkniven is sinds 1999 hofleverancier van de koning van Zweden. Met de Professional Survival Knife F1 PRO heeft Fällkniven zichzelf wederom overtroffen.

Informatie

Het Fällkniven F1 PRO survivalmes is verkrijgbaar bij outdoorwinkels. De totale lengte van het mes is 21,5 cm en het weegt 180 gram. Consumentenadviesprijs € 419,95.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.