Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen op 10-11 en 17-18 augustus 2018

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen vindt dit jaar plaats op 10-11 en 17-18 augustus 2018. Het grootste vrij toegankelijke vuurwerkevenement van Europa wordt inmiddels voor de 39e keer georganiseerd. Jaarlijks vinden honderdduizenden bezoekers hun weg richting Scheveningen om te genieten van de mooiste vuurwerkshows.

vuurwerk-scheveningen

Ook dit jaar gaan verschillende landen met elkaar de strijd aan voor de prestigieuze titel ‘Meest Spectaculaire Vuurwerk 2018’. Dit resulteert in twee weekenden vol spectaculaire vuurwerkshows boven de Noordzee. De deelnemende landen worden binnenkort bekend gemaakt.

Jaarlijkse traditie

“Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen staat in Nederland én daarbuiten op de kaart als de jaarlijkse traditie aan het einde van de zomer. Dit merken wij aan de grote belangstelling, uit binnen- en buitenland, naar de nieuwe data. De boekingen stromen dan ook nu al binnen bij hotels in Scheveningen en omgeving. Het authentieke festival met internationaal karakter zorgt voor een goede economische impuls voor onze badplaats. Wij zijn trots dat de Haagse kust ook dit jaar twee weekenden gaat bruisen van spectaculaire vuurwerkshows, muzikaal entertainment en uiteraard gezelligheid!”, aldus Bjorn van Dijl, voorzitter Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen.

 

 

Stichting Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen heeft als doelstelling om door middel van grote publieksevenementen Scheveningen als toegankelijke en bruisende badplaats op de kaart te zetten. Het bestuur bestaat uit Bjorn van Dijl (namens de boulevardondernemers), Guido Venema (namens de strandpaviljoenhouders) en Vanessa van der Vaart (namens de hotels). Meer informatie over het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen op de site.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.