Zomerse boottochten in de Leiestreek

De zomerse boottochten in de Leiestreek zijn ondertussen een jaarlijkse traditie. In 2018 loopt het seizoen van 3 juni tot en met 8 september. Het aanbod is terug te vinden in de nieuwe brochure ‘Pleziervaart en waterpret in de Leiestreek’. Vanaf nu is het ook terug mogelijk om tickets te boeken

Ontspannen op het water

Wie denkt aan zomer in de Leiestreek, denkt meteen ook aan zomerse boottochten op de Leie en haar kanalen. Ook dit jaar bieden Toerisme Leiestreek en de 3 rederijen Sa-Va Shiprental, Lemmerboot en Blue Velvet Watertaxi een gevuld en gevarieerd programma aan. Van 3 juni tot en met 8 september kan je mee aan boord voor een leuke en ontspannende dag, namiddag of avond op het water.

 

 

In 2018 kan je op de pas omgedoopte en gerenoveerde boot ‘Mimino’ van Sa-Va Shiprental genieten van een aantal klassiekers zoals de smakelijke nocturnes, waar je bij een culinaire maaltijd en aangepaste muziek geniet van een zomeravond op het water. Ook de tochten naar Brugge en de dagtochten ontbreken niet in het zomerprogramma. Op 14 en 15 augustus is de hele familie welkom op de gezinsvriendelijke tochten vanuit Menen en Waregem. Dit jaar kan je ook ‘s ochtends lekker smullen tijdens de nieuwe brunchboottochten vanuit Roeselare en Wervik.

 

 

Wie wil genieten van het prachtige landschap tussen Deinze en Sint-Martens-Latem en tegelijk de nostalgische toer wil opgaan, kan meevaren met de Lemmerboot voor een ontspannend boottochtje.

Liever een kort tochtje maken in klein gezelschap? Vaar dan mee met de 100% elektrische Blue Velvet Watertaxi in de omgeving van Menen.

Het programma is gebundeld in de nieuwe brochure ‘Pleziervaart en waterpret in de Leiestreek 2018’, samen met het vaste aanbod op vlak van waterrecreatie.

Tickets zijn vanaf nu online te boeken of bij de deelnemende diensten voor toerisme.

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.